Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.

Laat u vervoeren in de wondere wereld van heerlijke smaken, samengesteld door onze chef en zijn team. 

Reserveren
Lunchmenu

 €45 PP
Alleen beschikbaar op weekdagen

Maandmenu

Voorgerecht
Duo van Ganzenlever
OF
Hartelijke Wildkroketjes

Soep
Velouté van butternut

Tussengerecht
Wijting gegaard met broodkruim & mosterd, met zeekraal, tomaat & een sausje van Gewürztraminer

Hoofdgerecht
Wilde eend met honing, veenbes, najaar-groenten & amandelkroketjes

Dessert
Gegaarde conference peer met hazelnoot & chocoladesaus

€79 PP

Op feestdagen enkel het take-away menu verkrijgbaar.

A la carte

Voorgerechten
Carpaccio van zalm — €29 
Huisbereide garnaalkroketten — €24 
Carpaccio van zeeduivel met limoen & rode biet — €28 
Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €34 
Scampi Diabolique — €27

Soep
Erwtensoepje met broodkorstjes — €15 
Consommé van ossenhaas met sherry — €13

Hoofdgerechten
Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & zomertruffel — €42
Fazant "fine champagne" met appel & veenbes (2cts) — €42 p.p.
Hazenrug "Arlequin" (2cts) — €46 p.p. 
Hertenfilet met een sausje van "verjus"— €38
Filet Pûr van Jos Theys, Bearnaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44 
Gebakken Zeetong — €45
Pasta met verse wintertruffel — €36

Restaurant Noordland Fotoshoot deel 2 (27).jpg