Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.
Laat u vervoeren in de wondere wereld van heerlijke smaken, samengesteld door onze chef en zijn team.
€45 PP
Alleen beschikbaar op weekdagen
Voorgerecht
Carpaccio van rund met parmezaan & pijnboompitten
OF
Tartaar van Tonijn met balsamico
Soep
Velouté van broccoli
Tussengerecht
Gelakte zeebaars met artisjok
Hoofdgerecht
Kwartel "Veronique"
Dessert
Gebakken bananasplit
€79 PP
Op feestdagen enkel het take-away menu verkrijgbaar.
Voorgerechten
Gemarineerde zalm — €29
Huisbereide garnaalkroketten — €24
Gerookte ham met meloen & sauternes — €24
Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €34
Scampi Diabolique — €27
Soep
Velouté van bloemkool — €15
Tomatenroomsoep — €13
Hoofdgerechten
Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & zomertruffel — €42
Piepkuiken met dragonsaus vergezeld met witloof & snijbonen — €27
Filet Pûr van Jos Theys, Bearnaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44
Gebakken Zeetong — €45
Pasta met verse zomertruffel — €36
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste menu's, actie's of takeaways.
12u00 tot 15u30
18u00 tot 23u30
12u00 tot 14u00
18u00 tot 21u00