Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.

Laat u vervoeren in de wondere wereld van heerlijke smaken, samengesteld door onze chef en zijn team. 

Reserveren
Lunchmenu

 €45 PP
Alleen beschikbaar op weekdagen

Maandmenu

Voorgerecht
Carpaccio van rund met parmezaan & pijnboompitten
OF
Tartaar van Tonijn met balsamico

Soep
Velouté van broccoli

Tussengerecht
Gelakte zeebaars met artisjok

Hoofdgerecht
Kwartel "Veronique"

Dessert
Gebakken bananasplit

€79 PP

Op feestdagen enkel het take-away menu verkrijgbaar.

A la carte

Voorgerechten
Gemarineerde zalm — €29 
Huisbereide garnaalkroketten — €24 
Gerookte ham met meloen & sauternes — €24 
Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €34 
Scampi Diabolique — €27

Soep
Velouté van bloemkool — €15 
Tomatenroomsoep — €13

Hoofdgerechten
Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & zomertruffel — €42
Piepkuiken met dragonsaus vergezeld met witloof & snijbonen — €27 
Filet Pûr van Jos Theys, Bearnaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44 
Gebakken Zeetong — €45
Pasta met verse zomertruffel — €36

Restaurant Noordland Fotoshoot deel 2 (27).jpg