Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.

Laat u vervoeren in de wondere wereld van heerlijke smaken, samengesteld door onze chef en zijn team. 

Reserveren
Lunchmenu

 €45 PP
Alleen beschikbaar op weekdagen

Maandmenu

Voorgerecht
Rundercarpaccio met parmezaan, zongedroogde tomaten, rucola & pijnboompitten
OF
Huisgerookte zalm met zeevruchten & balsamico

Soep
Erwtensoep met munt & broodkorstjes

Tussengerecht
Gebakken Sint-Jacobsvruchten met verse tuinkruiden & Belgische Asperges

Hoofdgerecht
Lamskroon met gevulde tomaat, snijbonen & een rozemarijn-saus

Dessert
Aardbeien "Romanoff" met vers Vanille-ijs

€79 PP

A la carte

Voorgerechten
Carpaccio van heilbot met limoen & roze peper — €32 
Huisbereide Garnaalkroketjes — €24 
Oesters "Fine de Claires" — €34 
Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €32 
Scampi Diabolique — €27
Asperges op Vlaamse wijze — €34
(kunnen op verschillende wijze bereid worden, dit kan een meerprijs geven)

Soep
Velouté van Belgische Asperges — €15 
Tomatenroomsoep — €13

Hoofdgerechten
Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & wintertruffel — €42
Piepkuiken met dragonsaus vergezeld met witloof & snijbonen — €35 
Texels lam met seizoensgroenten - (lamskroon 1cts of lamszadel 2cts)  — €49 p.p.
Filet Pûr van Jos Theys, Beranaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44 
Bouillabiasse met rouille — €47 
Zeebaars in zoutkorst met basilicum & tomaten — €48 
Plateau de Fruits de Mer — €49 
Kreeft Thermidor — D.P.
Asperges op Vlaamse wijze — €39
(kunnen op verschillende wijze bereid worden, dit kan een meerprijs geven)

Restaurant Noordland Fotoshoot deel 2 (27).jpg