Voorgerecht Carpaccio van rund met parmezaan & pijnboompitten OF Tartaar van Tonijn met balsamico
Soep Velouté van broccoli
Tussengerecht Gelakte zeebaars met artisjok
Hoofdgerecht Kwartel "Veronique"
Dessert Gebakken bananasplit
€79 PP
A la carte
Voorgerechten Gemarineerde zalm — €29 Huisbereide garnaalkroketten — €24 Gerookte ham met meloen & sauternes — €24 Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €34 Scampi Diabolique — €27
Soep Velouté van bloemkool — €15 Tomatenroomsoep — €13
Hoofdgerechten Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & zomertruffel — €42 Piepkuiken met dragonsaus vergezeld met witloof & snijbonen — €27 Filet Pûr van Jos Theys, Bearnaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44 Gebakken Zeetong — €45 Pasta met verse zomertruffel — €36
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste menu's, actie's of takeaways.