Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.
Laat u vervoeren in de wondere wereld van heerlijke smaken, samengesteld door onze chef en zijn team.
€45 PP
Alleen beschikbaar op weekdagen
Voorgerecht
Rundercarpaccio met parmezaan, zongedroogde tomaten, rucola & pijnboompitten
OF
Huisgerookte zalm met zeevruchten & balsamico
Soep
Erwtensoep met munt & broodkorstjes
Tussengerecht
Gebakken Sint-Jacobsvruchten met verse tuinkruiden & Belgische Asperges
Hoofdgerecht
Lamskroon met gevulde tomaat, snijbonen & een rozemarijn-saus
Dessert
Aardbeien "Romanoff" met vers Vanille-ijs
€79 PP
Voorgerechten
Carpaccio van heilbot met limoen & roze peper — €32
Huisbereide Garnaalkroketjes — €24
Oesters "Fine de Claires" — €34
Terrine van huisbereide Ganzenlever met confituur — €32
Scampi Diabolique — €27
Asperges op Vlaamse wijze — €34
(kunnen op verschillende wijze bereid worden, dit kan een meerprijs geven)
Soep
Velouté van Belgische Asperges — €15
Tomatenroomsoep — €13
Hoofdgerechten
Gebakken kalfszwezerik met oesterzwammen & wintertruffel — €42
Piepkuiken met dragonsaus vergezeld met witloof & snijbonen — €35
Texels lam met seizoensgroenten - (lamskroon 1cts of lamszadel 2cts) — €49 p.p.
Filet Pûr van Jos Theys, Beranaise-, Peper- of Stroganoffsaus — €44
Bouillabiasse met rouille — €47
Zeebaars in zoutkorst met basilicum & tomaten — €48
Plateau de Fruits de Mer — €49
Kreeft Thermidor — D.P.
Asperges op Vlaamse wijze — €39
(kunnen op verschillende wijze bereid worden, dit kan een meerprijs geven)
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste menu's, actie's of takeaways.
12u00 tot 15u30
18u00 tot 23u30
12u00 tot 14u00
18u00 tot 21u00