Heerlijk vertoeven,
in een oase van rust, met een thuisgevoel voor iedereen.
In het rustieke restaurant heerst een klimaat van rust en ontspanning, met een thuisgevoel verzorgd door onze Maître d’Hôtel Enrique Beeckmans.
Terwijl onze Chef Dirk Van Tichelen een eigentijdse gastronomie brengt, geïnspireerd op de traditionele Franse keuken.
"Show cooking", Dranken- en wijnkennis & gasten verwennen is mijn grote passie!
Dranken- en wijnkennis is voor mij mijn passie net zoals iemand goed in de watten leggen. Zo zorg ik er samen met mijn team voor dat u een echt thuisgevoel krijgt!
Mijn diploma behaalde ik aan de hotelschool "PIVA" te Antwerpen.
Tijdens mijn studies ben ik op verschillende plaatsen gaan werken, zodanig dat ik allerlei manieren van werken kon bekijken.
Zo was ik een vaste waarde in Restaurant Minerva & in de E10 Hoeve. Beide zaken hebben één ding gemeen en dat is dat ze aan "Show cooking" deden, iets wat ikzelf enorm graag doe!
Mijn passie wil ik graag met u delen, zodat wanneer u zichzelf wil laten verwennen, u een totaalbelevenis krijgt in ons Restaurant!
Als de mensen genieten, geniet ik ook!
Eigentijdse gastronomie,
geïnspireerd op de
traditionele Franse keuken.
Het moet top zijn!
Top!
Koken is mij letterlijk met de paplepel ingegeven. Vanuit huize werd en wordt er nog steeds lekker gekookt. Ik behaalde mijn diploma aan de hotelschool "Ter Groene Poorte" in Brugge. Na mijn studies kreeg ik de kans om in het buitenland voor verschillende ambassades te werken. In de periode daaropvolgend kreeg ik de eer om ervaring op te doen in verschillende bekende restaurants zoals "L' Ecailler de Palais Royal" in Brussel en "'t Fornuis " in Antwerpen van J. Segers. Ik ben heel blij dat ik de dag van vandaag mijn passie kan verderzetten binnen Noordland en kan werken met de allermooiste producten, die u als klant zo verlekkeren.
Restaurant Noordland is een plaats waar u rustig kunt dineren in een huiselijke omgeving. Uw smaakpapillen worden van begin tot einde verwend, terwijl u heel de avond kan genieten van onze "Show Cooking".